Hausmannsgate barnehage Espira

Hausmannsgate barnehage Espira

Kontaktinformasjon

Telefon:
21 09 78 30
E-post:
styrer.hausmannsgate@espira.no
Nettside:
http://hausmannsgate.espira.no

Barnehagen eies av Oslo kommune og ligger i bydel St. Hanshaugen, men driftes av Kunnskapsbarnehagen Espira. Dette betyr at vi følger Oslo kommunes opptakskriterier og vedtekter. Vi følger Oslo kommunes bemanningsnorm og arealnorm, samt Oslostandarden for kvalitet i barnehager. Utover dette driftes barnehagen ut fra Espiras pedagogiske konsept, barnesyn, visjon og verdier. Vi følger også Espiras norm for pedagogtetthet (50% pedagoger). Våre satsningsområder er Språk, bevegelse og realfag.

Barnehagen åpnet august 2015 i helt nyrestaurerte lokaler. Bygget byr på alt man trenger av godt lys, god luft, mange ressursrom og 8 store luftige avdelinger. Vi holder til i sentrum og bruker byen aktivt i aktiviteter med barna. Vi tar med barna på museumsbesøk, tur til parker og grøntområder, båttur til øyene og bruk av kollektivtransport, bare for å nevne noe. I tillegg er vi så heldige at vi har bussholdeplassen rett utenfor barnehagen med busser som tar oss til både Ekebergsletta og Brannfjell den ene retningen, og Brekkeskogen den andre retningen. Dette er destinasjoner vi bruker ukentlig for å gi barna opplevelser i naturen.

Utelekeplassen vår må være sentrums fineste med grøntområder, klatrevegg, frukttrær og bærbusker og stor plass til mye lek og fysisk aktivitet.

Vi har plass til 130 barn og har plass for barn fra 10 mnd – 6 år.

Vi har åpningstid fra 07.30 – 17.00 tolv måneder i året.

 

Her finner du oss!