Espira Grefsen stasjon

Espira Grefsen stasjon

Kontaktinformasjon

Telefon:
21 52 52 75
E-post:
styrer.grefsenstasjon@espira.no
Nettside:
http://grefsen-stasjon.espira.no/

Espira Grefsen stasjon er en 8-avdelings barnehage beliggende på Sandaker i Sagene bydel i Oslo. Barnehagen åpnet høsten 2016 i romslige og lyse lokaler.

Vi har fire avdelinger som består av barnegrupper i alderen 1-3 år, to avdelinger med barnegrupper 3-6 år, og to avdelinger med barnegrupper med barn fra 2-4  år.

Barnehagen har et eget «Tumlerom», to spisesaler, bibliotek og fellesområder med forskerområde i spisesalen. Vi legger vekt på et inspirerende og stimulerende pedagogisk miljø for barna. Møbler, materiell og utstyr er derfor på barnas nivå.

Uteområdet vårt innbyr til lek og moro. Her er det gode muligheter for både små og store, klatrestativer, akebakke, husker, sykkelløype, lekehus og sandkasse. Vi er opptatt av å skape et godt utemiljø, som kan stimulere barna, både de minste og de største.

Vi har egen kokk, og barna får servert alle måltidene i barnehagen. Full kost med fokus på gode råvarer, næringsrik mat og variasjon mellom, kjøtt, fisk og grønnsaker. Matpenger er kr. 500 pr måned, da er all mat og drikke inkludert.

Her finner du oss!