VI ER MED PÅ Å GJØRE EN FORSKJELL

Samfunnsansvar handler om hvordan verdier skapes, og hvordan bedriften påvirker mennesker, miljø og samfunn. Å arbeide med samfunnsansvar i bedriften innebærer å integrere samfunns- og miljømessige hensyn i strategi og daglig drift.

I Espira er vi bevisst på dette ansvaret. Derfor er vi en av hovedsamarbeidspartnerne til SOS-barnebyer. Gjennom dette arbeidet samler vi inn midler til å drifte en barnehage for 140 barn i Zimbabwe, støtter vi flere andre tiltak for barn i landet.

HOVEDSAMARBEIDSPARTNER AV SOS-BARNEBYER

Vi har i en årrekke samarbeidet tett med SOS-barnebyer. Siden 2017 har vi vært hovedsamarbeidspartner med SOS-barnebyer. Sammen drifter vi en barnehage for 140 barn i Zimbabwe.

Sammen med SOS-barnebyer drifter vi en barnehage for 140 barn i  Zimbabwe. Stort sett alle Espiras barnehager er med på å samle inn penger til dette prosjektet gjennom konserter, loddsalg, utstilling og salg av bilder som barna har laget og gjennom en rekke andre kreative tiltak. Sentralt har vi utviklet støttemateriell til barnehagene om prosjektet, slik at dette arbeidet blir en integrert del av det pedagogiske arbeidet i våre barnehager.

MILJØFYRTÅRNSERTIFISERING

Vi tar også et stort samfunnsansvar innenfor bærekraft og miljø ved å jobbe aktiv med at barnehagene våre skal være sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette er et arbeid som startet i 2006 og per i dag er majoriteten av våre barnehager miljøfyrtårnsertifisert. 

Bildegalleri fra Zimbabwe