Kunnskapsbarnehagen

Her i Snurrefjellet ser vi på mat og måltider som en viktig del av barnas læring, sier barne- og ungdomsarbeider Tone Normann.

Hos oss får barna alle de måltidene de trenger i løpet av barnehagedagen – frokost, lunsj og ettermiddagsmat.
Les også: Fem gode grunner til å orientere seg tidlig

Vi serverer varmmat fem dager i uken, og bruker BareBraMat for spennende oppskrifter basert på statens kostholdsråd. Det hjelper oss å lage fantastisk god mat som barna elsker.
Hjelper til på kjøkkenet

Vi har vårt eget kjøkken, og barna er til vanlig med og forbereder maten. Det er ekstra gøy å smake på ting man har laget selv, og under matlagingen snakker vi mye om hvor maten kommer fra.

Måltidene inntar vi i en stor spisesal, men i mindre grupper ved små bord. Vi ønsker at spisestundene skal være koselige og inspirere til gode samtaler. Vi vet av erfaring at barna snakker om maten de får hos oss når de kommer hjem!
Fra jord til tallerken

Om sommeren har vi vår egen grønnsakhage som vi vanner og steller regelmessig. Der dyrker vi både urter og ulike grønnsaker.
Les også: Dette bør du tenke på ved valg av barnehage

Det å få et sunt og godt forhold til råvarer og matlaging mener vi er en viktig del av det å vokse opp.
Lyst til å komme på besøk? Ta kontakt med oss!