Åpning av to nye barnehager

Espira Nykirke

25 års ventetid er over. Mandag 8. august 2016 åpner den nye barnehagen på Nykirke.

Nykirke_03

69 barn tar i bruk den flunkende nye Espira Nykirke barnehage i Horten kommune. Espira har bemannet barnehagen med 19 årsverk, blant annet en egen kokk og syv pedagoger. Barnehagen blir en fullkostbarnehage, slik at barna får alle måltider i barnehagen. Barnehagen blir fylt opp med barn fra første stund og det er for tiden venteliste for å få plass i barnehagen.

-Enerhaugen Arkitekter har tegnet barnehagen, som har flott beliggenhet nært skogen og friarealer. Det er også lagt vekt på å bevare naturen inne på uteområdet med trær, terreng og svaberg som kom frem under gravingen. Barnehagen er et løft for nærområdet og lokalmiljøet, sier Regionsjef i Kunnskapsbarnehagen Espira, Sissel Wahl-Olsen.


Espira Gartnerløkka

Mandag 8. august åpner også nok en ny barnehage i Oslo, Espira Gartnerløkka.

Gartnerløkka00Med dette tar 92 Oslo-barn i bruk en flunkende ny barnehage med 27 ansatte. Blant annet styrer, kokk og 12 barnehagelærere, som alle er der for å gi barna en fantastisk start på livet.

-Etter en hektisk sommer er barnehagen nå klar for åpning. Bygget er ferdig og alle de ansatte i barnehagen har brukt tid på å forberede selve åpningen slik at alle barn får et fullverdig tilbud fra dag èn. I Kunnskapsbarnehagen Espira har vi god trening i å åpne nye barnehager, og vi har gode rutiner for å ta i mot nye barn og foreldre i våre barnehager, sier Kommunikasjons- og organisasjonsdirektør i Espira, Jens Schei Hansen.

Barnehagen er en fullkostbarnehage, så barna vil få servert alle måltider fra barnehagens egen kokk, som jobber i et fullt utstyrt storkjøkken.

-Vi er glade for å kunne bidra med nok en flott barnehage i Oslo Kommune. Espira Gartnerløkka blir vår sjette barnehage i byen, sier Schei Hansen.

Barnehagen ligger i det nye boligkomplekset Gartnerløkka på Løren.


Kontaktperson:
Kommunikasjons- og organisasjonsdirektør Jens Schei Hansen Tlf: 95 70 10 82