Nye styrere i Espira

MereteBaggeroeddEspira Baggerødbanen, Horten

Åpner: 5. august 2015
Styrer: Merete Dyblie, 42 år

Litt om Merete:
Jeg var ferdig utdannet førskolelærer våren 2001, men jobbet som assistent 6 år før jeg tok utdannelse. Etter utdannelsen har jeg jobbet 7 år som pedagogisk leder, 5 år som styrerassistent og de 2 siste årene som styrer i Karljohansvern barnehage i Horten. Erfaring med alt fra familiebarnehage og til 6 avdelingsbarnehage. Jeg fokuserer på klargjøring til oppstart i Baggerøbanen barnehagen, 8 avdelingsbarnehage med 6 småbarnsavdelinger og 2 storebarneavdelinger. Alle ansatte er på plass, 2 pedagoger pr avdeling som er klare for å ta i mot 137 barn 5. august.

Vi skal sammen skape ent barnehage som er godt sted å være for både ansatte, barn og foreldre fra første dag!Espira Holmenveien, Oslo

Åpner: 3. august 2015
Styrer: Isabel Mortensen, 45 år

Litt om Isabel:
Er utdannet førskolelærer fra 1994, og har jobbet i mange år som pedagogisk leder i forskjellige barnehager. Har vært styrer i Bydel Nordstrand, Oslo, siden 2009. Erfaringen er fra både 8-og 4 avdelings barnehage. Har gått på nasjonal lederutdanning for styrere på BI – 2011-2013. For tiden er det rekruttering til Holmenveien som er i fokus og som tar all tid. 8 avdelinger åpner 3 august. Vi tar imot mer enn 100 barn den første måneden og vi trenger dyktige ansatte som virkelig har lyst til å være med på dette. Jeg fokuserer på å planlegge for en best mulig oppstart for store og små.

Vi flytter inn i et fantastisk nybygg som bare venter på at vi skal sette spor!


 

Ida_Espira Hausmannsgate, Oslo

Åpner: 3. august 2015
Styrer: Ida Cecilie Gullaksen, 37 år

Litt om Ida:
Er utdannet førskolelærer fra 2003 og tatt nasjonal lederutdanning for styrere på BI fra 2011 til 2013. Har jobbet 6 år som pedagogisk leder i bydel Vestre Aker, 4 år som styrer i bydel Nordstrand og 1 år som styrer i Espira Spirea. Etter påske startet jeg som styrer i Hausmannsgate barnehage Espira etter 9 måneder i permisjon. Hausmannsgate barnehage Espira blir den tredje barnehagen jeg åpner, så jeg har tilegnet meg noe erfaring med det jeg nå er i gang med, hvilket gjør at det ikke er så skummelt. Jeg har, sammen med styrerassistent Camilla Gulbrandsen, fått god tid til rekrutteringsarbeid og arbeid med HMS. Vi er godt i rute, men mangler ikke overraskende noen pedagoger. Hausmannsgate barnehage Espira er en helt fantastisk sentrumsbarnehage. En nyrenovert, vernet bygning fra 1896. Vi åpner barnehagen 5. august etter to dager planlegging med nytt personale. Det ser ut til at vi fyller opp barnehagen med 85 små barn, 10 store barn og 32 ansatte.

Jeg gjør ikke annet enn å glede meg til bygget blir fylt med herlige barn og et flott personale!