Norges sprekeste barnehagekjede

I Kunnskapsbarnehagen Espira er vi opptatt av fysisk aktivitet og et av våre satsingsområder er bevegelse. Siste uken i april og første uken i mai var det flere som var samlet for aktivitet i ordentlig Spiresprell-ånd.

Torsdag 25. april arrangerte LSK-Kvinner aktivitetsdag for 152 Skolespirer fra områdene Oslo og Romerike. Barnehagebarna ble delt inn i sju ulike grupper som roterte på like mange stasjoner. Toppseriespillerne var instruktører og utfordret barna med både hinderløype, fotballkamp og ulike konkurranser som krevde konsentrasjon og samarbeid. Les saken her.

I Oslo gikk det årlige Sentrumsløpet av stabelen lørdag 29.april, mens det i Bergen var Bergen City Marathon Stafetten samme dag. Fra Espira deltok totalt 184 ansatte i Sentrumsløpet fra både Øst, Sør og Vestlandet og nærmere 30 Espira-ansatte fra Espira Solknatten deltok i Bergen City Marathon Stafetten. I Oslo ble det også arrangert middag for samtlige deltakere etter løpet i kantina på Oslokontoret.

Her er de raskeste fra Espira: beste kvinne på 10km var Merete Dyblie, styrer i Espira Baggerødbanen. Beste mann på 10km: Martin Kvist, Innkjøpssjef i Espira. Beste kvinne 5km: Merete Mathiesen, Kokk i Espira Torshovdalen.

Den 3. mai var det også Espira Cup for alle Skolespirene i Espira-barnehagene på Haugalandet. Over 300 barn var samlet for å spille fotball i Storhall Karmøy. Over 600 pølser, mer enn 1000 fruktbiter, smoothie og is til alle. I pausen samlet alle barn og voksne seg på midtbanen og danset, og det var premieutdeling med medaljer til alle deltagere på slutten av dagen. Du kan lese mer om arrangementet her.