Marit Lambrechts innledet på Business for Peace summit i Oslo

Marit Lambrechts innledet på Business for Peace summit i Oslo
Faksimile Business For Peace
Faksimile: Business for Peace

Business for Peace er basert i Oslo, og fyller ti år i år. Stiftelsen arbeider for å endre definisjonen av suksess i næringslivet, i år under temaet «Moving Towards the Global Goals: Business as a Problem Solver».  Espiras Administrerende direktør Marit Lambrechts var en av innlederne.

Kronprins Haakon holdt åpningsinnlegget før konferansens rundeborsdsdebatt i kulturhuset Sentralen i Oslo.  -For å skape et bærekraftig samfunn, må alle krefter bidra. Også privat sektor, sa Kronprinsen.

-Gjennom nye ideer, investeringer, innovasjon og teknologi, vil denne sektoren bli nøkkelen til å løse fremtidige utfordringer, sa han i sin åpningstale.

Espiras administrerende direktør Marit Lambrechts var en av deltakerne under rundbordskonferansen Quality Education som ble avhold under arrangementet. Hun representerte både Espira og Espiras eier AcadeMedia, og la særskilt vekt på utdanningsaktørene sin betydning for integrering og inkludering i samfunnet. Videre la hun vekt på AcadeMedias satsing på å høyne kvaliteten og stå for innovasjon i utdanningssektoren.