Kulturstien Barnehage blir Espira-barnehage

Kulturstien Barnehage

Kunnskapsbarnehagen Espira overtar Kulturstien Barnehage fra 18. april 2017.

Kulturstien Barnehage er en 4-avdelingers barnehage med 83 barn og 23 ansatte. Barnehagen ligger på Skotfoss, syv kilometer fra Skien sentrum.

-Vi er svært glade for å få med oss Kulturstien Barnehage i Espira-familien. Vi ser at vi har en rekke felles oppfatninger om hvordan man skal drive gode barnehager der vi fokuserer på fag og kvalitet, og sammen skal vi videreføre det gode arbeidet som gjøres i barnehagen. Jeg er særlig imponert over den satsingen de har på sosialkompetanse, vennskap og lek , sier Espiras administrerende direktør, Marit Lambrechts.

-Vi gleder oss til å bli en Espira-barnehage og med det bli en del av et større nettverk og få mer faglig støtte. Vi valgte Espira fordi deres visjon og verdier ligger nær det vi står for, sier styrer Sølvi Nyheim.


Kunnskapsbarnehagen Espira driver 94 barnehager i Norge med ca 9000 barn og ca 2500 ansatte. Espira er eid av Nordens ledende barnehage og utdanningsaktør, Academedia. Espira har et eget pedagogisk konsept, Lekespira, med satsningsområdene språk, realfag og bevegelse.  Espira satser sterkt på kompetanseutvikling av ansatte gjennom et eget akademi; Espira akademiet.

Kontaktperson:
Jens Schei Hansen  Kommunikasjons- og organisasjonsdirektør,  Mobil:  95 70 10 82