Espira overtar Scalabarnehagene

Kunnskapsbarnehagen Espira og eierne av Scalabarnehagene er enige om at Espira overtar begge Scalabarnehagene som ligger på henholdsvis Hundvåg og Tasta i Stavanger Kommune.

Fra og med 1.juni blir Scalabarnehagene med sine 65 ansatte og 177 barn en del av Espira-familien.

-Vi er svært glad for å få med de flotte Scala-barnehagene i Espira-familien. De har utmerket seg med sitt arbeid med å skape kreativt, utfordrende og lærerikt miljø for barna. Med sin visjon «Solister i samspill» er de et forbilde for barnehager som ønsker å jobbe for glade og selvstendige barn i trygge omgivelser, sier Administrerende direktør Marit Lambrechts i Espira.

Scalagruppen, med Liv Jorunn Tungesvik i spissen, hadde en drøm om å realisere to barnehager som skulle gjenkjennes på visjonen «solister i samspill».

-Gjennom ti år med bygging, etablering og drift, er Scalabarnehagene blitt to veldig gode barnehager og med en ansattgruppe vi er stolte av. Nå har vi tro på at Espira med sitt fokus på kunnskapsbarnehagen kan ta godt vare på det som er bygd opp og utvikle det videre. Vi ønsker lykke til med det viktige arbeidet, sier Liv Jorunn Tungesvik.


Kunnskapsbarnehagen Espira driver 87 barnehager med 8500 barn og 2350 ansatte. Espiras hovedsatsningsområder er språk, realfag og barn og bevegelse. Espira er eid av Nordens største utdanningsaktør, AcadeMedia.

Kontaktperson:
Kommunikasjons- og organisasjonsdirektør i Espira, Jens Schei Hansen, Tlf 95 70 10 82