Espira overtar Rødknappen Barnehage i Stavanger

Kunnskapsbarnehagen Espira og eier av Rødknappen Barnehage er enige om at Espira overtar barnehagen som ligger på Tasta i Stavanger Kommune.

rodknappen
Rødknappen barnehage

Fra og med 1.september blir Rødknappen Barnehage med sine 17 ansatte og 65 barn en del av Espira-familien.

-Vi er svært glade for å få den flotte Rødknappen Barnehage med i Espira-familien. De har utmerket seg med å fokusere på at alle barna skal oppleve trygghet og trivsel i barnehagen og at barna skal bli selvstendige, få god selvtillit og ha tro på egne evner. Dette er viktige verdier for kunnskapsbarnehagen Espira. Barnehagen har hatt en svært god ledelse med kompetente ansatte, og et godt omdømme i nærmiljøet. Vi er en barnehageaktør med stor fokus på kvalitet, og det er derfor svært positivt at barnehager som representerer kvalitet i alle ledd, blir en del av kunnskapsbarnehagen Espira, sier Administrerende direktør, Marit Lambrechts, i Espira.

-Espira driver barnehager av høy kvalitet og med fokus på viktige områder. Dette vil være et godt tilbud til barn og foreldre. Vi er stolte over å bli en Espira-barnehage og gleder oss, sier tidligere eier av Rødknappen Barnehage, Anne T. Ersland.